Gevelbepleistering

Voor gevelbepleistering schakelt u best een vakman in. Gevelwerken Croes heeft meer dan 10 jaar ervaring in de bepleistering van zowel nieuwbouw als bestaande huizen in de regio Limburg. Wij houden rekening met uw wensen qua kleur en afwerking. Ook voor onderhoud en renovatie van uw bestaande crepi gevel kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Voordelen van gevelbepleistering

  • Gevelbepleistering zorgt voor een strakke en homogene afwerking die combineerbaar is met elke moderne architectuurstijl.
  • De laag kan aangebracht worden op alle vormen van metselwerk. Gevelbepleistering is daarom een ideale manier om onregelmatigheden in gevels van oude huizen weg te werken.
  • Het is mogelijk om vooraf een isolatielaag op de gevel aan te brengen.
  • Gevelbepleistering laat geen water door van buiten naar binnen, maar wel waterdamp van binnen naar buiten. Dat is nodig om schimmels in huis te vermijden. Meestal brengen we op de bepleistering een extra waterafstotende behandeling aan die ook beschermt tegen vervuiling.
  • Op de gevelbepleistering kan een verf aangebracht worden die in maar liefst 144 tinten beschikbaar is.
  • Ook qua afwerking is er ruime keuze: glad, ruw, geribd, met effecten… Zo bestaat er gegarandeerd een gevelbepleistering die aansluit bij uw smaak en de bouwstijl van uw huis.
  • Onderhoud kan eenvoudig met een hogedrukreiniger, bij voorkeur om de 5 jaar.
Gevelbepleistering, crepi

Kunsthars of krabpleister?

Kunsthars wordt vooral gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Het is zeer goed tegen alle weersomstandigheden bestand. Ook is het zeer elastisch en kan het op zeer grote oppervlakken aangebracht worden.

Minerale krabpleister is vooral populair bij renovatieprojecten omdat het zeer goed waterdampdoorlatend is. Dat is belangrijk bij oudere gebouwen.

Gevelwerken Croes,
meer dan 10 jaar ervaring in
aanbreng en onderhoud van gevelbepleistering.